Güncel

Antalya Havaalanı Ulaşım - Buskirala

Buskirala Antalya havalimanı transfer hizmeti sunuyor. Yapmanız gereken 444 50 72'yi arayarak, Firma güvenli ve konforlu bir ulaşım için kapsamlı bir filo ile 7/24 Antalya yollarında hizmet veriyor.

16 Ekim 2024 Saat: 20:50
Antalya Havaalanı Ulaşım - Buskirala
Antalya Havaalanı Ulaşım - Buskirala

Antalya Havaalanı Ulaşım - Buskirala

Buskirala Antalya havalimanı transfer hizmeti sunuyor. Yapmanız gereken 444 50 72'yi arayarak,  Firma güvenli ve konforlu bir ulaşım için kapsamlı bir filo ile 7/24 Antalya yollarında hizmet veriyor.

Antalya Transfer Seçenekleri

Sunduğumuz transfer seçenekleri ile ihtiyacına uygun olan transferi satın alabilirsin. Seyahat öncesinde rezervasyon yapabilirsin. İstediğiniz saatte istediğiniz noktadan Antalya havalimanı transferhizmeti veririz. Üstelik kredi kartına 12 taksit imkanı ile.

Ekonomik Transfer

Buskirala ile havaalanı transferlerinizi uygun fiyata satın alabilirsiniz. Konforlu aynı zamanda bütçenizi zorlamayacak ulaşım yapabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza uygun ekonomik bir şekilde havalimanına ulaşabilirsiniz.

Ekonomik transferde Antalya için aşağıdaki araçlar kullanılır;

  • A1 yetki belgeli otomobiller
  • D2 yetki belgeli minibüsler
  • D2 yetki belgeli servisler
  • D2 yetki belgeli midibüs ve otobüsler

Vip Transfer

Lüks araçlarımızla özel bir ulaşım deneyimi kazanın. Sizlere özel transfer hizmeti veririliyor. Antalya vip transfer ulaşım hizmeti olmanın ötesinde. Antalya havalimanı vip transfer ile müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Vip transfer hizmetiyle yüksek standartlarda ulaşım yapabilirsiniz

Şirketimizin Vip filosunda Mercedes Vito, Mercedes Vip Vito, Mercedes Viano, Volkswagen Caravelle ve benzeri lüks araçlar kullanılır.

Minibüs Transfer

Antalya Havalimanı'ndan istediğiniz yere ulaşım sağlayın. Uygun fiyat ve yüksek model araçlar ile yolcuğunuzun keyfini çıkartın. Aile, iş arkadaşları veya grup ulaşımlarınız için tam size görebir hizmet.

Buskirala minibüs filosu ile grup transferlerinde kusursuz ulaşım sağlıyor. Bu hizmet kapsamında 8 kişilik, 16 kişilik, 27 kişilik ve 31 kişilik minibüsler çalışır. Eğitimli minibüs şoförlerimiz ile otel transferini en konforlu şekilde hizmet veriyor.

Minibüs filomuzda Mercedes, Volkswagen, Otokar ve Isuzu marka araçlar bulunur. Bu araçlar Antalya bölgesine uygun şekilde klimalara sahiptir. Geniş bagajlı minibüs filomuz ile tatil dönüşü bagajım sığar mı derdine son veririz.

Shuttle Servis

Antalya havalimanından belirli güzergahlara ulaşım sağlar. Shuttle servislerde paylaşımlı ulaşım vardır. Aynı güzergaha giden farklı yolcular bir arada yolculuk yapar.

Bireysel yolculuklara göre daha ekonomik olur. Antalya havaalanından belirli noktalara gider. Bu noktalar arasında otel, şehir merkezleri ve turistik yerler vardır. Kalkış saatlerinin belirlidir. Bu sayede bekleme sürenizi kısaltın.

Otobüs Transfer

Antalya havalimanından istediğiniz noktaya grup olarak hizmet alın. Yolcu kapasitesi diğer transferlere göre daha fazladır. Büyük valizleriniz için otobüs transferleri sizin için daha uygundur. Otobüslerde klima ve geniş oturma alanları vardır.

  • Mercedes Travego
  • Mercedes Tourismo
  • Neoplan Tourliner
  • Setra S515
  • Temsa Safir & Safir Plus

Transfer Sunulan Bölgeler

Antalya transfer şirketleri lideri Buskirala, şehrimizin tüm bölgelerine pratik ulaşım sağlar. İster bir kişi olun ister yüz kişi kolay havaalanı transferi için Buskirala'yı seçin. İşte en çok yaptığımız transferler;

  1. AYT → Lara
  2. AYT → Konyaltı
  3. AYT → Belek
  4. AYT → Side
  5. AYT → Alanya
  6. AYT → Kemer
  7. AYT → Manavgat
  8. AYT → Kızılağaç
  9. AYT → Kızılot

Havalimanı Yolcu Karşılama

Özel karşılama personellerimiz Antalya'ya indiğinizde sizi sıcak bir hoşgeldiniz ile karşılar. Yolcu karşılama personelimiz sizi transfer aracımıza ulaştırır. Bu hizmeti Türkçe, İngilizce ve Rusça seçeneklerle sunarız.

Karşılama personelimizin elinde isminizin yazılı olduğu bir tabela ile sizi karşılamasını istiyorsanız, bunu müşteri temsilcimize iletmelisiniz.

Tüm bu transfer hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak için 444 50 72'yi arayabilir veya www.buskirala.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız