Oteller

Elite World, Frankfurt’taki IMEX Fuarı’nda Otellerini Tanıttı

Elite World, Frankfurt’taki IMEX Fuarı’nda Toplantı ve Kongre Turizmine Yönelik Otellerini Tanıttı

21 Mayıs 2024 Saat: 21:47
Elite World, Frankfurt’taki IMEX Fuarı’nda Otellerini Tanıttı
Elite World, Frankfurt’taki IMEX Fuarı’nda Otellerini Tanıttı

Elite World, Frankfurt’taki IMEX Fuarı’nda Otellerini Tanıttı

Elite World Hotels & Resorts, 14-16 Mayıs tarihleri arasında Avrupa’nın en büyük toplantı ve kongre fuarlarından IMEX Frankurt’a katıldı. Elite World fuarda, farklı segmentlerdeki markalarını tanıtarak uluslararası toplantı organizasyonları için iş birliği fırsatlarını paylaştı.

 Türkiye'nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, 14-16 Mayıs tarihleri arasında Frankfurt’ta düzenlenen Avrupa’nın en büyük küresel toplantı, etkinlik ve turizm fuarlarından IMEX Fuarı’na katıldı.

 Uluslararası ve yerel katılımcıların uluslararası toplantı ve kongre organizasyonlarında yeni trendler, büyüme ve inovasyon fırsatlarını keşfetmelerine olanak tanıyan IMEX Frankfurt Fuarı’nda, Elite World Hotels & Resorts de farklı turizm çeşitlerine hitap eden otel markalarını ve franchise iş modeliyle yurt içi ve yurt dışında büyüme stratejisini katılımcılara tanıttı. Bunun yanı sıra özellikle fuar ve toplantı turizmi (MICE) kategorisindeki acentelerle iş birlikleri geliştirip uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmak için görüşmelerde bulundu.

 IMEX Frankfurt fuarında bu yıl 3.800'den fazla küresel toplantı planlayıcısı, daha iyi etkinlikler, toplantılar ve deneyimler yaratmak için bir araya geldi. Katılımcılar, dünyanın dört bir yanından 2.900 tedarikçiyle bağlantı kurma şansı buldu.

 Hedef 3 bin organizasyona ev sahipliği yapmak

Konaklama sektöründe 50 yıla yaklaşan deneyime sahip olan Elite World Hotels & Resorts; 10 markası, 12 oteli ve 5 bine yakın yatak kapasitesiyle hizmet veriyor. Elite World’ün bünyesindeki oteller dahilinde, 1500 kişiye varan organizasyonlara ev sahipliği yapabilen toplam 75 adet toplantı salonu bulunuyor.

Grup, son teknolojik alt yapıların olduğu, kongre katılımcılarının stand kurabileceği geniş fuaye alanlarının yer aldığı salonlarla fuar organizatörlerine geniş imkanlar sunuyor. 2023 yılında yaklaşık 2 bin 500 organizasyona ev sahipliği yapan Elite Word’ün hedefi ise bu yıl ortalama 3 bin organizasyona ev sahipliği yapmak.  Zincir, yurt içinin yanı sıra yurt dışında da büyüme hedefleriyle ilerliyor. Elite World, yurt dışındaki ilk otelini ise franchise iş modeliyle Fildişi Sahili Cumhuriyeti’nin başkenti Yamoussoukro’da 2026 yılında açmaya hazırlanıyor.

 ELITE WORLD HOTELS & RESORTS HAKKINDA

Türkiye’nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World Hotels & Resorts, 50 yıla yaklaşan konaklama deneyimini, 10 markası ve 12 oteli ile turizm sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırarak, Türkiye’nin 7 bölgesinde ve yurtdışında franchise iş modeliyle büyümeyi hedefliyor.

ELITE WORLD GRAND: İstanbul Basın Ekspres, İstanbul Küçükyalı ve Sapanca’da, merkezi konumlarda yer alan otelleriyle faaliyet gösteren Elite World Grand markası, iş ve tatil amaçlı konaklayan tüm misafirlerine yüksek standartlarda ayrıcalıklı bir hizmet ve lüks bir konfor sunuyor. İş dünyası ve kongre turizmi için ihtiyaçları en iyi şekilde anlayıp, en doğru çözümleri sunan büyük ve güçlü teknolojik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla sektörün dinamiklerini yeniden tasarlıyor. Türkiye’de birçok ilki bünyesinde barındıran spa merkezleri ile Elite World Grand, dinamik bir yaşam stiline sahip seçkin misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatırken, sağlıklı yaşam konseptiyle lüks algısını da yeniden yapılandırmaktadır.

ELITE WORLD:İstanbul Florya, İstanbul Taksim, Kuşadası, Marmaris ve Van’da merkezi lokasyonlarda yer alan otelleriyle Elite World markası, özgün tasarımlara sahip geniş odaları ve toplantı salonlarıyla misafirlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veren yüksek standartlarda bir hizmet ve üstün bir konfor sunuyor. Bulunduğu bölge kültüründen aldığı ilhamla tasarladığı modern restoranlarında Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunarken, sağlıklı yaşam tarzının yön verdiği spa merkezleri ile misafirlerine seçkin bir ortamda zindelik kazanmak ve rahatlayabilmek için şık bir ortam sağlıyor.

ELITE WORLD COMFY: İstanbul Taksim ve Samsun Atakum yer alan otelleriyle Elite World Comfy markası, yaşam tarzının yön verdiği merkezi lokasyonlarda, çağdaş çizgileri ve akıllı tasarlanmış teknolojik binalarıyla günümüz iş ve tatil amaçlı tüm misafirlerinin dinamik konaklama ihtiyaçlarına cevap veren yeni nesil bir hizmet sunuyor. Konaklama hizmetinin yanında Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunan restoranı, teknolojik altyapıya sahip toplantı salonları, SPA ve fitness olanaklarıyla aile buluşmalarından iş toplantılarına kadar her türlü aktivite için aranan bir merkez olarak bulunduğu şehirde ön plana çıkıyor.

ELITE WORLD GO: Van Edremit’te açılan ilk oteliyle Elite World GO, günümüzün iş ve tatil amaçlı yeni nesil gezginlerinin tüm dinamik ihtiyaçlarına cevap veren modern tasarımlı ve konforlu alanlarıyla dikkat çekiyor. Marka, güncel trendleri ve son teknolojiyi, kaliteden ödün vermeden

sunduğu hizmetlerle harmanlayan Elite World Hotels & Resorts’un tüm deneyimini içeriyor ve yansıtıyor.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız