Oteller

Mandarin Oriental, Bodrum, Avrupa’nın En İyi 25 Resort’u arasında

Dünyanın en prestijli seyahat platformlarından Condé Nast Traveler’ın her yıl düzenlediği “Reader’s Choice Awards” ödüllerinde, Mandarin Oriental, Bodrum, Avrupa’nın En İyi 25 Resort’unden biri oldu.

3 Ekim 2024 Saat: 23:40
Mandarin Oriental, Bodrum, Avrupa’nın En İyi 25 Resort’u arasında
Mandarin Oriental, Bodrum, Avrupa’nın En İyi 25 Resort’u arasında

Mandarin Oriental, Bodrum, Avrupa’nın En İyi 25 Resort’u arasında

Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koyu olan Cennet Koyu’nda, kişiye özel hizmet anlayışıyla unutulmaz bir tatil deneyimi sunan Mandarin Oriental, Bodrum, Conde Nast Traveler 2024 Reader’s Choice Awards ödüllerinde “Avrupa’nın En İyi 25 Resortu” arasında seçilerek  ödüllerine bir yenisini ekledi. 

Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Tunç Batum, “Dünyanın en prestijli ödülleri arasında gösterilen Condé Nast Traveler Reader’s Choice Awards 2024’te bu yıl da yer almak bizler için gurur verici. Tamamen okuyucu oylarıyla belirlenen değerlendirmede, ülkemizin adını başarıyla temsil etmek, Türkiye turizmini ileriye taşımak gerçekten çok kıymetli. 10 yıl önce Uzak Doğu’nun efsanevi hizmet anlayışını Türk misafirperverliğiyle buluşturarak başladığımız bu yolculukta, bugüne kadar pek çok ödüle layık görüldük. Bu başarıyı sonuna kadar hak eden sevgi ve özveriyle çalışan kocaman bir ekibe sahibiz. Bodrum’un marka kimliğine yaptığımız katkılarla bölgeye sinerji kazandırdık” diyerek bu başarının tesadüf olmadığının altını çizdi.

Mandarin Oriental, Bodrum Hakkında

Mandarin Oriental, Bodrum; BodrumYarımadası’nın kuzeyinde yer alan Cennet Koyu’nda, Ege Denizi’ni panoramik olarak gören denize sıfır 60 hektar arazi üzerinde konumlanmaktdır. Resort, 100 yıllık zeytin ve çam ağaçlarıyla çevrili yemyeşil bir yamaç üzerine farklı seviyelerde inşa edilmiş yapılarıyla bölgedeki en geniş ve ferah konaklama alanına sahip olup tamamı teras veya balkona, belirli bir kısmı ise özel bahçe ve sonsuzluk havuzuna sahip oda, tam donanımlı ve özel mutfaklı apartman dairesi, süit ve villa olmak üzere toplam 132 adet konaklama ünitesinden oluşmaktadır. Yenilikçi ve gastronomik mutfağın sergilendiği restoran ve barlara ek olarak, 2.700 m2 üzerine kurulmuş Spa merkezi, grubun ödüllü spa konseptini Mandarin Oriental’a özgü holistik imza bakımları ve sağlıklı yaşam merkeziyle birlikte sunmaktadır. Ayrıca çeşitli organizasyonlar için uyarlanmış etkinlik alanları, bölgenin en lüks markalarının bir araya geldiği alışveriş alanı, özel kum plajları ve geniş bir alana yayılmış dinlence imkanlarıyla Resort, stili ve kişiselleştirilmiş lüksü bir araya getirerek kusursuz bir keyif noktası haline gelmiştir.

 

Mandarin Oriental Hotel Group Hakkında

Mandarin Oriental Otel Grubu dünya çapında birçok lüks otel, resort ve rezidansların ödül almış sahibi ve işletmecisi. Asya’daki köklerinden doğarak dünyaca ünlü bir marka haline gelen grup, şu anda 24 ülke ve bölgede, her biri grubun Doğu kültürü mirasını ve kendine özgü aidiyet duygusunu yansıtan 36 oteli ve dokuz rezidansı işletmekte. Mandarin Oriental, Jardine Matheson Grubu’nun bir üyesi olup, halihazırda yapım aşamasında olan birçok otel ve rezidansı bünyesinde barındırmaktadır.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız