Gezi

Poyrazlar ve Acarlar’ı keşfe çıktılar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehre gelen yerli, yabancı yüzlerce öğrenciye ve kurum çalışanlarına Sakarya’nın cennet köşelerini keşfetmeleri için rehberlik ediyor.

27 Ağustos 2024 Saat: 10:03
Poyrazlar ve Acarlar’ı keşfe çıktılar
Poyrazlar ve Acarlar’ı keşfe çıktılar

Poyrazlar ve Acarlar’ı keşfe çıktılar

Levent Candan /Sakarya

   Sakarya Büyükşehir Belediyesi rehberliğinde gerçekleştirilen gezide SGK emeklileri ve çalışanları Büyükşehirle Poyrazlar, Acarlar ve Karadeniz sahillerinde keşfe çıktı.

Şehrin tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra turistik noktalarının da ziyaret edildiği geziler yerli ve yabancı birçok öğrenci olmak üzere kurum ve kuruluşlarda çalışanlara yönelik gerçekleştiriliyor.

Şehrin kuzeyine yolculuk

Şehir tanıtım gezileri son olarak Sakarya Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çalışan ve emekli olanlardan oluşan gruba düzenlendi.

Şehrin kuzey bölgesine doğru gerçekleştirilen gezilerde Poyrazlar Gölü ve doğa harikası Acarlar Longozu ziyaret edildi. Bu ziyaretler sonrası Karasu Yeni Mahalle ve sahil noktaları gezildi.

Geziden memnun kalan kurum personelleri, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek günü fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

Poyraz gölü Sakarya'ya 6 km mesafede bulunan Poyrazlar Gölü, etrafı yemyeşil tepeler ve ormanlarla çevrili oldukça büyük bir göl. En derin yeri 12 metre olan gölün dibi bataklık olduğundan yüzmek yasak ancak gölün çevresinde yapılabilecek sayısız aktivite yapılabiliyor. Milli parklar kapsamında yer alan Poyrazlar Gölü, doğa içerisinde bir gün geçirmek isteyen günübirlikçiler için fazlasıyla ideal bir tercih olabilir.

  

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız