Oteller

The Peninsula Istanbul, Avrupa’nın en iyi Şehir Oteli seçildi

The Peninsula Istanbul, New York merkezli seyahat dergisi Travel + Leisure tarafından her yıl hazırlanan ve seyahat sektörünün en iyilerinin seçildiği Travel + Leisure 2024 World’s Best Awards listesinde “No. 1 Europe City Hotel” (Avrupa’nın En İyi Ş

10 Temmuz 2024 Saat: 21:29
The Peninsula Istanbul, Avrupa’nın en iyi Şehir Oteli seçildi
The Peninsula Istanbul, Avrupa’nın en iyi Şehir Oteli seçildi

The Peninsula Istanbul, Avrupa’nın en iyi Şehir Oteli seçildi

The Peninsula Istanbul Genel Müdürü Jonathan H. Crook, “Birinci yılımızı henüz geride bırakmışken, dünyanın prestijli seyahat yayınlarının başında gelen Travel + Leisure  tarafından Avrupa'nın En İyi Şehir Oteli ödülüne layık görülmekten büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Bu başarıya, ekibimizin özverili misafirperverliği ve profesyonel hizmeti ile dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimizin değerli desteği sayesinde ulaştık. Misafirlerimizi İstanbul’un büyüleyici atmosferinde ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

 The Peninsula Hotels'in dünya çapındaki zarif ve lüks otel portföyünün üyesi ve Türkiye’deki ilk oteli The Peninsula Istanbul, Karaköy semtinde üçü tarihi olmak üzere dört binadan oluşuyor. Otel, özel olarak dizayn edilen farklı kategorilerdeki 177 adet oda ve süit, tarihi yarımada manzaralı davet alanları,  teras bahçeleri ve dış mekanları ile eşsiz bir deneyim sunuyor. Karaköy’de müze, restoran ve butiklerin yer aldığı bir deniz kıyısı yaşam projesi olan Galataport’taki konumu ile The Peninsula Istanbul; Galata Kulesi, Galata Köprüsü, Ayasofya Camii, Sultanahmet Camii ve Topkapı Sarayı’na yürüme mesafesinde benzersiz bir konaklama deneyimi vadediyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız