Kıbrıs

Spor

Vakkorama Watersports Championship, Alaçatı'da gerçekleşti

Vakkorama Watersports Championship: Avrupa ve Türkiye’den 600 Sporcunun Rekor Katılımıyla Alaçatı’da Gerçekleşti.

20 Ağustos 2024 Saat: 20:44
Vakkorama Watersports Championship, Alaçatıda gerçekleşti
Vakkorama Watersports Championship, Alaçatı'da gerçekleşti

Vakkorama Watersports Championship, Alaçatı'da gerçekleşti

10 - 18 Ağustos 2024 tarihleri arasında Myga Surf City Alaçatı’da gerçekleşen Vakkorama Watersports Championship; 600 yarışmacıdan oluşan rekor katılımla hem Türkiye Windsurf Şampiyonası hem de IFCA Slalom Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı.

Vakkorama Watersports Championship Türkiye Windsurf Şampiyonası rekor katılımla Alaçatı’da gerçekleşti. Myga Surf City'nin ev sahipliği yaptığı şampiyonada; Funboard, IQ Foil ve Wing Foil kategorilerinde toplam 600 sporcu mücadele etti. 8 günlük mücadelede dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Dereceye giren sporculara ödüllerini; Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, TYF Başkanı Özlem Akdurak, IFCA Başkanı Ruben Petrisie, IFCA Türkiye Başkanı Seda Tunç ve Vakkorama Kreatif Direktörü Can Hakko takdim etti.

Vakkorama ev sahipliğinde gerçekleşen Şampiyona’nın kapanış ve ödül töreni etkinliklerine; Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, TYF Başkanı Özlem Akdurak ve IFCA Başkanı Ruben Petrisie katılım sağladı.

  

 Rekor Katılım ve Nefes Kesen Yarışlar Watersports Championship’te yaşandı!

 Bu yıl 5.’si düzenlenen ve ilk kez Avrupa Şampiyonası’nın da dahil edildiği Vakkorama Watersports Championship kapsamında 2024 Avrupa şampiyonları da belirlendi. Türkiye Windsurf Şampiyonası kapsamında funboard, IQ foil ve wingfoil branşlarında 17 farklı kategoride Türkiye şampiyonları, Fin & Foil branşlarında ise 2 farklı kategoride Avrupa şampiyonlarının belirlendiği şampiyonada her yaştan katılımcılar unutulmaz anlar yaşadı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Turizm Haberci, Turizm haberleri, Turizm Bölgeleri hakkında bilgiler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız